Logo Da Nonna Pippina 

 Wij zijn per DIRECT op zoek naar een enthousiaste medewerkster voor ongeveer 20 uur per week

           

Wordt Fan op Facebook

  Tripadvisor


 


Delicatessenwinkel

In de delicatessenwinkel verkopen wij naast een klein assortiment Italiaanse wijnen en een aantal specifieke lekkernijen onder andere producten van eigen import zoals een ambachtelijk gemaakte pastalijn (30 typen), Tomatensauzen (6 typen) te weten geperste tomatensaus in fles, gepelde tomaten in tomatensap, cherrytomaatjes in tomatensap en verschillende kant-en-klaar sauzen, alles puur natuur zonder conserveringsmiddel.
Tevens 2 typen olijfolie (olio extra vergine di oliva)  te weten één (ietwat pittig) om specifiek mee te (roer)bakken, braden en grillen en de ander Fruttato (fruitig) specifiek geschikt voor de bereiding van salades, groenteschotels, marinades en sauzen.

Inmiddels hebben vele culinaire liefhebbers ontdekt dat voor een lekkere pasta en/of saus van kwaliteit niet koers gezet hoeft te worden naar de bekende grootgrutters maar dat men daarvoor ook terecht kan midden in Almen.

Bovengenoemde producten worden onder de gedeponeerde en beschermde merknaam Le Bontà di Nonna Pippina verkocht, maar niet alleen in Almen.

Winkel 1

OPENINGSTIJDEN DELICATESSENWINKEL

Zie in het menu:  Contact en Openingstijden

 

                                                          

Onze produktlijn is inmiddels te verkrijgen bij tal van gerenomeerde delicatessenwinkels, waarvan u de adressen onder het kopje Winkels vindt.

 Olijfolie 1Olijfolie 2Winkelpresentatie 2