Logo Da Nonna Pippina

Leuke bijbaan in de horeca?  Tussen 16-20 jaar? Ook in de zomer beshikbaar? Bellen dan

 Instagram logo

Wordt Fan op Facebook

  Tripadvisor

 

 


Delicatessenwinkel

In de delicatessenwinkel verkopen wij naast een klein assortiment Italiaanse wijnen en een aantal specifieke lekkernijen onder andere producten van eigen import zoals een ambachtelijk gemaakte pastalijn (30 typen), Tomatensauzen (6 typen) te weten geperste tomatensaus in fles, gepelde tomaten in tomatensap, cherrytomaatjes in tomatensap en verschillende kant-en-klaar sauzen, alles puur natuur zonder conserveringsmiddel.
Tevens 2 typen olijfolie (olio extra vergine di oliva)  te weten één (ietwat pittig) om specifiek mee te (roer)bakken, braden en grillen en de ander Fruttato (fruitig) specifiek geschikt voor de bereiding van salades, groenteschotels, marinades en sauzen.

Inmiddels hebben vele culinaire liefhebbers ontdekt dat voor een lekkere pasta en/of saus van kwaliteit niet koers gezet hoeft te worden naar de bekende grootgrutters maar dat men daarvoor ook terecht kan midden in Almen.

Bovengenoemde producten worden onder de gedeponeerde en beschermde merknaam Le Bontà di Nonna Pippina verkocht, maar niet alleen in Almen, kijk onder menukopje WINKELS voor een verkooppunt in uw omgeving

Winkel 1

OPENINGSTIJDEN DELICATESSENWINKEL

Tijdens openingtijden van ons Ristorante                             

 Olijfolie 1Olijfolie 2Winkelpresentatie 2